Har du lyst til at løbe, så er Lemvig Løbeklub noget for dig .....

 

-    kom i gang med at løbe

-   erstat ensomme løbeture med fællestræning

-   drag erfaring fra erfarne løbere

-   oplev, at det er både inspirerende og til fælles glæde at løbe sammen med andre

 

Det har du mulighed for at gøre i Lemvig Løbeklub.

Vi er i øjeblikket ca. 330 medlemmer.

 

Vi træner .....

Vi har fællestræning:

 

1. oktober til 31. marts:

1. april til 30. september:

torsdag kl. 19.00  Lemtorpskolen  (blok F)

lørdag   kl. 13.30  Staldhøjevej 

tirsdag   kl. 16.45 Staldhøjevej

torsdag  kl. 19.00 Staldhøjevej

lørdag    kl. 13.30 Staldhøjevej

 

 

Ruter ....

Træningsruterne findes i forskellige længder. Generelt lærer nye medlemmer ruterne at kende ved at følges med et af de “gamle” medlemmer. Vi har kort over Klosterheden til dem, der måtte ønske dette.

Fra Staldhøjevej er ruterne 5,1 - 10,2 - 13,3 - 19,6 km, fra Lemtorpskolen er de 8,9 og 10,9 km, men alle ruterne kan både afkortes og forlænges.

 

På træningsturene løber vi typisk 5,1 og 10,2 km.

Der er altid nogle der løber i samme tempo som dig.

 

Klublokale .....

Vores klublokale findes i kælderen under blok F på Lemtorpskolen. Den første torsdag i hver måned holder vi klubaften efter løbeturen, hvor klubben giver kaffe/the, og medlemmerne skiftes til at tage brød med; der kan købes øl/vand i klublokalet. I sommerperioden serveres kaffen i skoven.

 

Arrangementer .....

I sommerhalvåret afholder vi baneløb på Lemvig Stadion. Her træner vi på distancer fra 400m til 10.000m. Endvidere står vi for planlægning og afvikling af Lemvig Byløb sidst i august og Juleløbet i Klosterheden 2. juledag.   

 

For at variere træningen løber vi 3 gange i foråret fra Møllesøen i Klosterheden. Sidste træningsdag slutter vi af med grillning for hele familien.

I efteråret har vi arrangeret løb fra Idræts- & Kulturcenteret. Her løber vi også 3 gange, hvor vi hver gang slutter af med svømning og derefter et let traktement.  Disse to arrangementer er gratis for medlemmer.

Af andre arrangementer kan nævnes præsentation af løbetøj m.v. med mulighed for køb til favørpriser og foredrag af f.eks. løbere, fysioterapeuter eller andre med erfaringer inden for løbesporten.

Vi holder klubfest, sidste lørdag i januar, hvert andet år.

 

Andre løb .....

I årets løb deltager vi som klub i de 3 vinterløb i henholdsvis Holstebro, Mejdal og Struer, Kilen Rundt i Struer, Søen Rundt i Holstebro, Århus 1900-stafetten, samt Klosterhedeløbet i Fabjerg. Klubben betaler her deltagergebyret. Herudover deltager klubbens medlemmer i en lang række løb i såvel indland som udland. Klubben giver kørselstilskud til løbere der deltager i mesterskaber.

Vi er i klubben behjælpelig med fællestilmelding og samkørsel til de forskellige løb, hvilket vi altsammen aftaler til vore fællestræninger.

På såvel klubaftener som til fællestræning udveksles der erfaringer omkring træning, konkurrencer, løbeudstyr, skader m.v., hvilket er til glæde for såvel nybegyndere som mere erfarne løbere.

 

Mød blot op .....

Har du lyst til at deltage i vores fællestræning, så mød blot op. Har du lyst til at høre mere eller melde dig ind i klubben, så er du velkommen til at kontakte et af Lemvig Løbeklubs bestyrelsesmedlemmer. Navne og telefonnumre er angivet nedenfor.

 

På gensyn ....

 

Formand Knud Erik Madsen             97 88 90 96    

Kasserer Ole Winkel Pedersen          97 88 80 27       

Sekretær Louise Odgaard Jacobsen   30 48 93 69 

Finn Munk                                         97 82 36 82

Ove Hansen                                       51 32 54 18

 

Flere oplysninger

Se vor hjemmeside: www.lemviglobeklub.dk