SÆT KRYDS I KALENDEREN d. 17/3-2018
     
af Louise 2017-12-13


Lørdag d. 17/3-2018 kommer til at stå i løbeklubbens tegn med tilbud om hele tre spændende arrangementer:

1. Formiddag: Workshop/kursus a 2-3 timer med titlen Optimer din indre dialog.
2. Eftermiddag: Workshop/kursus a 2-3 timer med titlen Sådan bevarer du motivationen.

Disse to workshops er et tilbud til alle de af klubbens medlemmer, som er interesserede - altså både tovholdere, glade løbere i alle hastigheder, gå-folk, skadede løbere, medlemmer som har mistet gnisten. Ja, kort sagt ALLE. Se nedenfor for mere information om de to moduler.

Imellem de to moduler vil der blive serveret frokost.

3. Aften: FEST for medlemmer m. påhæng

Nærmere information om tid og sted følger, når vi nærmer os.

Tilmelding kan skal på listen i klubben eller direkte til mig (3048 9369 / louiseodgaard@jubii.dk).

Man kan selvfølgelig melde sig til hele dagens program, men det er også helt OK at "plukke" og kun tilmelde sig udvalgte dele.

Med håbet om god opbakning til en spændende og lærerig dag.
På bestyrelsens vegne,
Louise


STYRK DIT LØB - OPTIM?R DIN INDRE DIALOG
   "Hvor er det dog hårdt!" ? "Hvorfor er jeg så å?rlig i dag!?" ? "Nu har jeg også løbet nok for denne gang..." og "De andre virker så friske, så hvorfor er jeg så træt?". Kan du genkende nogle af disse tanker? Så er du een af rigtig mange løbere, der har en indre dialog med sig selv under træning eller konkurrence ? bevidst eller ubevidst.
   Vores indre dialog kan både være positiv og negativ. Forskning i sportspsykologien viser, at denne dialog kan have negativ indflydelse på vores indsats ? især når vi oplever, at det begynder at blive hårdt og gøre lidt "ondt".
   På dette kursus lærer du at blive mere bevidst om din indre dialog under løb og får konkrete strategier til at håndtere dialogen i perioder, hvor den kan have en negativ indflydelse på din indsats. Dette hjælper dig til at optimere din indsats og opleve bedre præstationer.
   Du kommer blandt andet til at arbejde med:
- Viden om årsag og konsekvens af positiv og negativ indre dialog
- Øget bevidsthed om din indre dialog
- Værktøjer til at håndtere den indre dialog i hårde perioder

STYRK DIT LØB - SÅDAN BEVARER DU MOTIVATIONEN
   Kender du følelsen af, at du ikke har lyst til at tage ud og løbe? Enten fordi du er træt efter en lang dag, fordi det er for vådt eller koldt, fordi du bare ikke er motiveret for at komme af sted, eller fordi du har en travl hverdag med mange gøremål?
   Dette dilemma er en konstant udfordring for mange løbere og det er helt naturligt. For det er jo meget mere behageligt at sidde i sofaen, når man er træt, eller holde sig inden døre, hvis det regner udenfor.
   Nogle løbere formår imidlertid at håndtere dette dilemma og det er ingen tilfældighed. Målrettet arbejde med mentaltræning kan nemlig være med til at styrke din motivation i forhold til løb.
   På dette kursus får du øget forståelse for, hvorfor din motivation kan variere. Derudover får du værdifulde værktøjer, der netop kan være med til at øge din motivation for dit løb.
   Du kommer blandt andet til at arbejde med:
- At lave effektive målsætninger
- At udvikle et stærkt mind-set i forhold til at træne
- Strategier til at komme ud af døren, når det er rigtig svært